Omlouvám se všem zákazníkům, nepracuji ze zdravotních důvodů.

Jak název napovídá, tento druh masáže se zrodil na Havajských ostrovech, v zemi pokrývající pobřeží černý písk. Havajská masáž spočívá ve využití speciálních havajských technik, které svojí rytmičností a vyvinutému energetickému potenciálu mají intenzívní terapeutický a relaxační účinek.



Samotná masáž zvaná Lomi – Lomi našla své základy ve stejnojmenném tradičním tanci, kde se jako hlavní prvek užívá pohybů předloktí. Masáž stimuluje krevní oběh a lymfatický systém hluboce harmonizuje, navozuje relaxaci odstraňuje únavu a napětí pomáhá detoxikaci organismu.

Masáž probíhá vleže na břiše, masírují nohy zezadu, následují záda, jako poslední přichází hlava. Na rozdíl od klasické masáže jsou některé prvky obohaceny o masáž předloktími. Důležitý je také rytmus masáže. Tradiční pojetí ukazuje na určitou podobnost tanci, pohyby jsou jednoduché a ladné.

Indikace a kontraindikace jsou stejné jako u rekondiční masáže.

Jak masáž Lomi-Lomi pomáhá:

  • odstraňuje bolest ve svalech a kloubech
  • podporuje proudění krve a mízy, zabraňuje působení škodlivých látek uvnitř těla
  • napomáhá detoxikaci organismu
  • urychluje hojení a uzdravování při výskytu křečových žil, bolestivých modřin nebo otevřených ran, při kožních infekcích nebo popáleninách, po operacích a skvěle účinkuje i během těhotenství
  • navozuje harmonii těla i ducha, tedy odstraňuje napětí, únavu a stres. Havajská masáž Lomi-Lomi odplavuje z těla černé myšlenky a přináší dobrou náladu a uvolnění