Omlouvám se všem zákazníkům, nepracuji ze zdravotních důvodů.

Je jemná masáž páteře, která pomáhá uvolnit tenzi a napětí svalů v oblasti páteře. Nedílnou součástí Dornovy metody.


Významným způsobem regeneruje meziobratlové ploténky a přináší úlevu od bolesti zad. Funkce plotének se dá opakovanou masáží obnovit. Jemnými hmaty se vlastně oddalují obratle od sebe, aby ploténka měla místo. Regeneraci podporuje třezalkový olej, který proniká do páteře.
Při Breussově masáži se také stimulují akupresurní body, které jsou uloženy podél páteře, příznivě tak působí i na vnitřní orgány. Při magnetizaci v závěru procedury proudí do problematických míst léčivá energie. Breussova metoda je jemnou energetickou masáží zad a páteře. Přidáním hmatů z klasických masáží se její účinky rozšiřují i na šíji a ramena. Má léčivé a relaxační účinky. Při masáži se používá třezalkový olej.
Třezalkový olej má nesmírnou léčivou sílu. Používá se zejména při masážích páteře. Proniká k meziobratlovým ploténkám, které nabobtnávají, a tím dochází k uvolnění nervů vycházejících odsud do celého těla. Vhodná je rovněž na namožené svaly, bolavá záda a podrážděnou pleť v domácí péči. Třezalkový olej má načervenalou barvu a doporučuje se i jako zklidňující přísada do koupele.